Over

Wij zijn Edigne, Tony en Roel Esprit- Deschuymer.

Van kinds af aan zijn wij beiden opgegroeid met honden en waren in onze jeugd actief op hoog niveau in het judo. Toch bleven de honden in ons hart zitten, van Dobermans tot Tervuerense herders. Uiteindelijk bracht de Rottweiler ons samen en beleven we hiermee een onvergetelijk avontuur samen met onze mechelse herders!

Wij fokken slechts occasioneel doordat wij sport en plezier hebben met onze honden voornemen op het uiteindelijke fokken. Wij fokken volgens de reglementen van de Vlaamse Fokkerijcommisie en de KMSH.
De ouders van onze combinaties worden allemaal uitvoerig getest op erfelijke aandoeningen die kunnen voorkomen bij dit ras. 

Doordat wij zelf actief sporten met onze honden zoeken wij dit ook in de nakomelingen. Sportieve en gezonde honden die alles zijn waar het ras voor staat!

De pups worden geboren in huis en groeien op samen met onze andere honden en Roel natuurlijk. Zij krijgen een uitgebreide socialisatie in- en rondom ons huis. Wij starten ook vanuit het nest al met benchtraining, zindelijkheid, leiband, een ritje met de wagen, dierenartsbezoeken en voldoende prikkels buitenshuis.

Elke pup vertrekt met een EU paspoort, chip, gezondheidsresultaten ouders, contract, goedkeuring dierenarts en een FCI stamboom. Ook een puppypakket wordt voorzien zodat elke pup een goede start kan maken bij zijn nieuwe baasjes en zodat de pup toch iets vertrouwelijks vanuit het nest kan meenemen bij hun nieuw avontuur!